همزمان با برگزاری دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ایرانفارما طی روزهای 24 تا 26 شهریور، اولین نمایشگاه کتابهای تخصصی علوم دارویی،پزشکی- دانشگاهی برگزار میشود.
به گزارش ستاد خبری، دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما که به عنوان اولین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته در دوران پسابرجام شناخته می شود، علاوه بر استقبال چشمگیر شرکتهای داروسازی داخل ،مورد توجه شرکتهای خارجی هم قرار گرفته است.
دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما که به عنوان اولین نمایشگاه تخصصی دارو و صنایع وابسته در دوران پسابرجام شناخته میشود، طی روزهای 24 تا 26 شهریور ماه سال جاری پذیرای متخصصان، دانشجویان، پزشکان، داروسازان و فعالان حوزه سلامت است.
شرکت RIVA به عنوان یکی از بزرگترین فعالان در حوزه تجهیزات داروسازی آرژانتین، قصد دارد در دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما آخرین تکنولوژی خود که دستگاه رومیزی پرسکننده قرص است را معرفی کند.
با حضور شرکتهای کره جنوبی در دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ایرانفارما، آخرین تکنولوژیها و تجهیزات داروسازی کره جنوبی معرفی میشود.
دکتر حمیدرضا راسخ در گفتوگویی اختصاصی در رابطه با برگزاری دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ( ایران فارما) گفت: صنعت دارو همواره به عنوان یکی از سودآورترین صنایع معرفی میشود که اینصنعت بعد از صنایع شبکه و تجهیزاتارتباطی و خدمات اینترنتی و خرده فروشی، رتبه سوم را در بین 53 صنعت سودآور جهان کسب کرده است.
دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما با حضور بزرگترین شرکتهای حوزه دارو و صنایع وابسته جهان از جمله «مرک»، «بوش»، «AWH» و «آزو» آلمان، «ایزی فارما» و «فارکوالیتی یوروپ» ایتالیا و «بوکارد» فرانسه شهریور 95 برگزار می شود.
دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما با حضور بزرگترین شرکتهای حوزه دارو و صنایع وابسته جهان از جمله «مرک»، «بوش»، «AWH» و «آزو» آلمان، «ایزی فارما» و «فارکوالیتی یوروپ» ایتالیا و «بوکارد» فرانسه شهریور 95 برگزار می شود.
16شرکت ایتالیایی در دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ایرانفارما حضور خود را قطعی کردند.
دبیرخانه دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما به منظور انتقال دانش فنی، تخصصی و ایجاد ارتباط میان صنعت و مراکز تحقیقاتی و آموزشی، جهت برگزاری کارگاههای آموزشی از سوی انجمنهای تخصصی همراه با اعطای امتیاز بازآموزی طی روزهای 24 تا 26 شهریور سال جاری فراخوان داد.
سومین روز از برگزاری CPHI چین همراه با کارگاههای تخصصی و استقبال شرکتهای داروسازی این کشور از دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما به کار خود پایان داد.
نمایشگاه صنایع غذایی، محصولات کشاورزی و صنایع سنتی چین همزمان با برگزاری CPHI چین به صورت یک برنامه جانبی برگزار شد.
نمایشگاه CPHI چین از امروز کار خود را در شانگهای این کشور و با حضور حداکثری شرکتهای خارجی آغاز و ستاد اجرایی دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما با هدف جذب شرکتهای اروپایی نیز در این نمایشگاه دارویی حضور پیدا کرد.
جلسه ستاد اجرایی دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما با نشریات تخصصی دوشنبه 31 خرداد در ساختمان سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران برگزار شد.
ناصر نقدی استاد دانشگاه و عضو هیات مدیره سندیکای صاحبان صنایع نمایشگاه ایران فارما را نوید بخش ارتقای صنعت دارویی کشور میداند و معتقد است یکی از روشهای نوین و مهم برای تولیدکنندگان به منظور معرفی محصولات دارویی، حضور در نمایشگاههای مختلف دارویی است.
نمایشگاه CPHI که به عنوان مهمترین رویداد تخصصی در صنعت دارو و تجهیزات پزشکی هر کشوری محسوب میشود، در این دوره از برگزاری خود میزبان استانبول بود و بر اساس اظهارات تیم اجرایی دومین نمایشگاه بیناللمللی ایران فارما حاضر در استانبول، استقبال خوبی از سوی شرکتهای خارجی برای حضور درایران فارما 2016 صورت گرفت.
در حالیکه کمتر از سه ماه به برگزاری نمایشگاه ایران فارما 2016 زمان باقی مانده است، 80 درصد از غرفهها واگذار شدند و بر اساس پیشبینی دبیرخانه دومین نمایشگاه ایران فارما، جانمایی مابقی غرفهها به زودی نهایی خواهد شد.
به گزارش ستاد خبری، طبق وعده شورای راهبردی دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما 30 درصد از فضای نمایشگاه به حضور شرکتهای معتبر دارویی جهان اختصاص یافته و در میان کشورهای شرکت کننده، ایتالیا با حضور 13 شرکت دارویی، بیشترین سهم را در میان کشورهای اروپایی مشارکت کننده در نمایشگاه دارد.
EASYPHARMA SRL، Farmores، Steelco.، OMAS، Cariba، Comecer،Food and Pharma Systems srl، Tecninox، Prisma، TM، cos-mec ،ronchi، comas از جمله مهمترین شرکتهای ایتالیایی حاضر در نمایشگاه هستند. گفتنی است بیشترین استقبال از سوی شرکتهای داخلی متقاضی حضور در نمایشگاه، شرکتهایی هستند که در بخش داروسازی، تجهیزات و بسته بندی دارو مشغول به فعالیت هستند.
حضور ستاد اجرایی دومین نمایشگاه بین المللی ایران فارما همزمان با برگزاری نمایشگاه CPHI استانبول
ستاد اجرایی دومین نمایشگاه بین المللی ایران فارما همزمان با برگزاری نمایشگاهcphi استانبول به جذب شرکتهای اروپایی به منظور بازدید از نمایشگاه ایران فارما 2016 پرداختند.
اولین نشست خبری دومین نمایشگاه بینالمللی ایرانفارما با حضور دکتر رسول دیناروند رییس سازمان غذا و دارو و معاون وزیر بهداشت، دکتر عباس کبریاییزاده رییس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران و جمعی از اعضای هیئت مدیره سندیکا روز سهشنبه 4 خرداد 1395 در سازمان غذا و دارو برگزار شد.
آلمان به عنوان سومین قطب داروسازی جهان، نمایندههای دارویی خود را به دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ایرانفارما اعزام کرد.
نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی، در آستانه برگزاری دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته ایرانفارما، بیان کرد: در دوران پسابرجام و با توجه به نگاه تازهای که در بحث سرمایهگذاریهای خارجی ایجاد شده، باید بیشتر و بیشتر به سمت حذف موانع سرمایهگذاری پیش برویم.
مراسم معرفی دستاوردهای صنعت دارویی کشور صبح شنبه یک خرداد 95 با حضور مهندس اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو و در مرکز رشد دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار و واحد تولید مواد داروهای نو ترکیب افتتاح گردید.
حدود 98 درصد از نیاز دارویی کشور توسط تولیدکنندگان تامین میشود که اگر نمیتوانستیم این کار را انجام دهیم، هزینههای حوزه سلامت 4 برابر سهمی بود که اکنون دولت و مردم میپردازند.
دکتر عباس کبریاییزاده گفت: با توجه به استقبال چشمگیر شرکتهای داخلی و خارجی از دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما، امسال آخرین دوره از برگزاری این نمایشگاه است و از سال آینده شاهد برگزاری cphi ایران باید باشیم.
به گفته دکتر عباس کبریایی زاده جذب سرمایهگذاری خارجی در صنعت دارو بیش از هر چیز نیازمند شناسایی بازارهای هدف است؛ همانطور که اگر بتوانیم تنها 5 درصد از بازار 25 میلیارد دلاری روسیه را به خود اختصاص دهیم، تراز تجاری دارو مثبت خواهد شد.
تعداد قابل توجهی از شرکتهای داخلی و خارجی در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی( ایران هلث) برای حضور در دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما اعلام آمادگی کردند.
تعداد قابل توجهی از شرکتهای داخلی و خارجی در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی( ایران هلث) برای حضور در دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما اعلام آمادگی کردند.
دکتر سید حسن هاشمی در مراسم افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی گفت: از فعالان تجهیزات پزشکی میخواهیم حضور جدی در عرصه بینالمللی داشته باشند و سالهای قبل از تحریم را فراموش کنند.
رئیس سازمان غذا و دارو در مراسم افتتاحیه نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران هلث گفت: در حال حاضر 40 درصد از سهم تجهیزات پزشکی کشور، تولیدات داخلی است.
دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران با شعار بهسوی آینده ی روشن تر تغذیه: از علم تا سیاست و عملاز امروز به مدت چهار روز آغاز به کار کرد.
با حضور وزیر بهداشت کره جنوبی و شرکتKPMA، نماینده دارویی کشور کره جنوبی در ایران، تفاهمنامهای دارویی در زمینه آموزشGMP، انتقال خط تولید دارو و انتقال تکنولوژی، میان این شرکت و سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران منعقد شد.
برگزاری نمایشگاههای بینالمللی دارویی فرصتی برای نمایش اقتدار نظام دارویی کشور استو در تمامی کشورهای پیشرفته دنیا این مهم احساس میشود.
نشست خبری دومین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته ( ایران فارما) بعد از ظهر دوشنبه با حضور دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر عباس کبریایی رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران و اعضای هیئت مدیره سندیکا برگزار شد
در این دوران باید از تمام توان برای جبران عقبماندگی گذشته نهایت بهره را برد. فرصتی که اگر از آن خوب استفاده نکنیم راه را برای شرکتهای واردکننده هموار خواهد کرد تا بازار را به دست بگیرند.
پلان دومین نمایشگاه بینالمللی ایران فارما به منظور راهنمایی شرکتکنندگان جهت انتخاب غرفه روی سایت این نمایشگاه قرار گرفت.
دکتر محمود نجفیعرب در نشست توجیهی دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته که بعد از ظهر دوشنبه برگزار شد با اشاره به برگزاری این نمایشگاه افزود: اولین نمایشگاه تخصصی ایران فارما، صرفا یک نمایشگاه دارویی بود. اما در دوسال گذشته، به دلیل بهبود شرایط سیاسی و فنی، زمینه برای برگزاری دومین دور این نمایشگاه با رویکردی متفاوتتر از قبل فراهم شده است.
دومین نشسن خبری " دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته " ( ایران فارما) بعد از ظهر دوشنبه 15 شهریور با حضور دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر عباس کبریاییزاده رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران و اعضای هیئت مدیره سندیکا در باغ موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار شد.
دومین نشسن خبری " دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته " ( ایران فارما) بعد از ظهر دوشنبه 15 شهریور با حضور دکتر رسول دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر عباس کبریاییزاده رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران و اعضای هیئت مدیره سندیکا در باغ موزه ملی تاریخ علوم پزشکی ایران برگزار شد.
در فاصله چند روز مانده تا آغاز به کار دومین نمایشگاه بینالمللی دارو و صنایع وابسته (ایرانفارما) آمارهای منتشر شده از غرفهداران، حاکی از حضور پررنگ بزرگان داروی جهان در ایران است.
دکتر علی مهرآمیزی (Pharm. D, PhD/ MBA)
مدیر عامل شرکت داروسازی تهران شیمی
صنعت استراژیک دارویی کشور در سالهای اخیر با مشکلات بسیاری مواجه شده است. صنعتی که نماد استقلال کشور در سالهای جنگ و به گفته بزرگان صنعت این حوزه مصداق عینی اقتصاد مقاومتی در سالهای کنونی است، اکنون با مشکلات بسیاری مواجه شده است و تولیدکنندگان با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم میکنند که میتوان مهمترین موانع گسترش صنعت داروسازی را به صورت زیر تقسیم بندی و ارائه نمود:
دکتر سید امیر رضویان دانش آموخته دکتری داروسازی از دانشگاه تهران و مدیرعامل شرکت داروسازی دکتر عبیدی در گفتوگو با نشریه تخصصی " غذا و دارو" به مهمترین موانع فعالیت شرکت های داروسازی اشاره کرده است. گفتوگو با وی را در ادامه میخوانید:
دومین نمایشگاه بین المللی ایران فارما با حضور حداکثری شرکت های داخلی و خارجی آغاز به کار کرد..
به گفته رئیس سازمان غذا و دارو، برگزاری نمایشگاه ایران فارما حاکی از اشتیاق غولهای دارویی جهان برای سرمایه گذاری در کشور است.
وزیر یهداشت قبرس با حضور در مراسم افتتاحیه نمایشگاه ایران فارما و ایراد سخنرانی در این مراسم از غرفه های این نمایشگاه بازدید نموده و با دکتر رسول دیناروند معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو دیدار خواهد کرد.
نشست بررسی چالشهای صنعت نشر در حوزه کتابهای علوم پزشکی و دارویی، در اولین روز از نمایشگاه کتابهای علوم دارویی، پزشکی-دانشگاهی با حضور ناشران تخصصی این حوزه از جمله دکتر فرهاد تیمورزاده ناشر کتابهای تخصصی علوم دارویی و پزشکی، دکتر سید محسن کفاشی ناشر کتابهای تخصصی پرستاری ، سید امین امامیزاده مدیر انتشارات کتابهای دندان پزشکی و مهندس شادمهر راستین دبیر اجرایی نمایشگاه کتاب برگزار شد.
دومین نمایشگاه بین المللی دارو و صنایع وابسته با حضور حداکثری شرکتهای داخلی و خارجی آغاز به کار کرد.
در اولین روز از این نمایشگاه، علاوه بر حضور دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، وزیر بهداشت جمهوزی قبرس از نمایشگاه بازدید بعمل آورند.
دومین روز از نمایشگاه ایران فارما 2016 در حالی به کار خود پایان داد که بازدید محمدرضا فروتن بازیگر سینما و تلویزیون و بررسی چالش های صنعت نشر از جمله مهمترین برنامه های این روز بود.
دومین نمایشگاه بین المللی ایران فارما پس از سه روز، با حضور حداکثری شرکت های داخلی و خارجی به کار خود پایان داد.
ردیف |
نام شرکت |
Company Name |
کشور |
1 |
تحقیقاتی تولیدی سیناژن |
CinnaGen |
Iran |
2 |
درسا دارو |
Dorsa Pharmacetical |
Iran |
3 |
فرآورده های دارویی نوترکیب |
Recpharma Bio pharmaceutical Company |
Iran |
4 |
موسسه آموزشی تحقیقاتی نور توان |
Noor Research & Educational Institute (TAVAN) |
Iran |
5 |
هگمتان داروی غرب |
Hegmatan pharmaceutical Company |
Iran |
6 |
هوای ناب باران |
Havaye Nabe Baran |
Iran |
7 |
فالیز کنش فرآیند |
Faliz Conesh Farayand |
Iran |
8 |
مهندسی پترونیک صنعت |
Engineering Co |
Iran |
9 |
فناوران دارویی پارسیان |
Parsian Pharmaceutical |
Iran |
10 |
شوکا زیست |
Shookazist |
Iran |
10 |
HVD Vertriebs Ges.m.b.H |
HVD Vertriebs Ges.m.b.H |
Austria |
11 |
آیدانار |
Aidanar |
Iran |
12 |
زیست تخمیر |
Zist Takhmir |
Iran |
13 |
آماد پلاست فارمد |
Amad Plast Pharmed |
Iran |
14 |
رایا افزار سایه |
Raya Afzar Sayeh |
Iran |
15 |
اوین دارو |
Avin Darou |
Iran |
16 |
BD |
BD |
France |
17 |
آریاوجد |
Aryavajd |
Iran |
18 |
Merck |
Merck |
Germany |
19 |
شیمی پخش پیکان |
Chemi Pakhsh Paykan |
Iran |
20 |
داروسازی کیمیاگرطوس |
Kimiagar Toos Pharmaceutical Co. |
Iran |
21 |
استیل پاسارگاد |
Steel Pasargad Manufacture & Trading Co. LTD |
Iran |
22 |
سیناویال |
Sina Vial |
Iran |
23 |
پارس رهیاب |
Parsrahyab |
Iran |
24 |
ارکان فلز |
Arkanfelez |
Iran |
25 |
کار و اندیشه |
Kar-O-Andisheh |
Iran |
26 |
Brevetti Angela |
Brevetti Angela |
Italy |
27 |
FEDEGARI GROUP |
Fedegari Group |
Italy |
28 |
STILMAS |
STILMAS |
Italy |
29 |
سوپیشی |
Supishi |
Iran |
30 |
صفر تا صد تجارت ایرانیان |
0 Up to 100 Iranan Trading Company |
Iran |
31 |
سینا راد کالا |
Sinarad Kala |
Iran |
32 |
Dockweiler |
Dockweiler |
Germany |
33 |
Gemu |
Gemu |
Germany |
34 |
پایا ساخت و تولید میهن |
Paya Sakht Va Tolid Mihan |
Iran |
35 |
داروسازی طاها |
Taha Pharmaceutical Co. |
Iran |
36 |
مصون دارو |
Masoondarou Biopharmaceutical Company |
Iran |
37 |
پخش سراسری کارن |
Karenpharma |
Iran |
38 |
آرنیکا سلامت |
Arnikasalamat |
Iran |
39 |
دارو شیشه |
Darou Shisheh Co P.J.S |
Iran |
40 |
گیاهان قائم دارو |
Ghaem Darou |
Iran |
41 |
Polipanel |
Polipanel |
Turkeky |
42 |
کار دارو فرایند |
KDF |
Iran |
42 |
Samp |
Samp S.p.A. |
Italy |
43 |
ارسطو |
Arasto Pharmaceutical Chemicals Inc |
Iran |
44 |
آرتا صنعت گاتا |
Arta Sanat Gata |
Iran |
45 |
آوه سینا |
Avicenna Pharmaceutical |
Iran |
46 |
كارخانجات توليدي شيشه دارويي رازي |
Razi Pharmaceutical Glass |
Iran |
47 |
IMA SPA |
IMA S.p.A. |
Italy |
48 |
فن آزما گستر |
Fan Azma Gostar |
Iran |
49 |
پیرکس فن |
Pyrexfan |
Iran |
50 |
البرز پرشین نگار |
Alborz Persian Negar |
Iran |
50 |
MTC |
MTC |
Austria |
52 |
بهینه فرایند ازما |
Behineh Farayand Azma |
Iran |
53 |
آکو صنعت تجارت آریا |
Ako Sanat |
Iran |
54 |
بهتا دارو آفرینش |
Behtadaru Afarinesh |
Iran |
55 |
بهان سار |
Behansar |
Iran |
56 |
داروسازی خوارزمی |
Kharazmi Pharmaceutical |
Iran |
57 |
ثامن |
Samen Pharmaceutical |
Iran |
58 |
پرسیس ژن پار |
PersisGen Par |
Iran |
59 |
کشت و صنعت و داروسازی گیاه اسانس |
Giah Essence Agro-Industry & Phytopharm Company |
Iran |
60 |
صنایع نوآوران |
Noavaran Industries |
Iran |
61 |
groninger & Co GmbH |
Groninger & Co GmbH |
Germany |
62 |
توسعه داروسازی دانش |
Danesh Pharmaceutical Development |
Iran |
63 |
چاپ و بسته بندی کیان مهر |
Printing and Packeging Kianmehr |
Iran |
64 |
لابراتوار داروسازی بهداشتی شفا |
Shafa Pharmaceutical & Hygienic Co. |
Iran |
65 |
الکترو فارمد آذین گستر |
Electrofarmed Azin Gostar |
Iran |
66 |
بهین افزار ساز پویا |
Behin Afzr Saz Pooya |
Iran |
67 |
پارس آمپول |
Parsampoule |
Iran |
68 |
Schott |
Schott |
Germany |
69 |
Ypsomed |
Ypsomed |
Switzerland |
70 |
مهر کاناز صنعت |
Mehrkanazsanat |
Iran |
71 |
مرکز رشد فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه |
Health Technology Incubator Center |
Iran |
72 |
دارویی آنا شیمی |
Ana Shimi Co. |
Iran |
73 |
ماشین سازی محدث |
Mohaddes Machinery |
Iran |
74 |
داروسازی سها |
Soha Pharmaceutical Co. |
Iran |
75 |
مهندسی فروهر تیسفون |
Farohar Tisfon |
Iran |
76 |
نورهان (مهیا) |
Moohaya |
Iran |
77 |
اکسیرنانو سینا |
Exirnanosina |
Iran |
78 |
CAM A.M.R.P. Handels AG |
CAM A.M.R.P. Handels AG |
Switzerland |
79 |
پارس فن آوران رادین |
Pars Fanavaran Radin |
Iran |
80 |
تهران فارمد آرا |
Tehran Pharma |
Iran |
81 |
کیان شار |
Kianshar Danesh |
Iran |
82 |
تکوین آزمایش پارسه (تاپکو اراک) |
Takvin Azmayesh Parseh |
Iran |
83 |
سینا کالای شمس |
Sina Kalaye Shams |
Iran |
84 |
پرگاس طب |
Pergas Teb |
Iran |
85 |
نانو افزار تراشه |
Nano Afzar Tarashe |
Iran |
86 |
پارس بهروزان جم |
Pars Behrouzan Jam |
Iran |
87 |
مهندسی بهسا |
Behsa |
Iran |
88 |
مجتمع صنایع شیمیایی دکتر مجللی |
Dr. Mojallali Industrial Chemical Complex Co. |
Iran |
89 |
مرکز رشد فراورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد |
Pharmaceutical Incubator of Mums |
Iran |
90 |
پودینه گیاه رنگین |
Poudine Giah Rangin |
Iran |
91 |
سبز ماشین نقش جهان |
Naghshejahan Green Machine |
Iran |
92 |
نوین شیمیار |
Novin Shimyar |
Iran |
93 |
گروه دارویی مهبان |
Mahban Group |
Iran |
94 |
نیکی جی ام بی اچ |
Niki GmbH |
Germany |
95 |
Rommelag |
Rommelag |
Germany |
96 |
آریابن بین الملل |
Aryabon Engineering co |
Iran |
96 |
Easy Pharma |
Easy Pharma |
Italy |
97 |
سجاددارو شرق |
Sajad Daru Shargh |
Iran |
98 |
ثمین دارو ایرانیان |
Samin Pharmed Iranian co |
Iran |
99 |
سپنداداروگستر مهر |
Sepanda Daro Gostar Mehr |
Iran |
100 |
داروپوش |
Daroupoosh |
Iran |
101 |
داروسازی گنجینه عصاره طبیعت |
Ganjineh Osareh Tabiat Ph Co. |
Iran |
102 |
هوا تراز سپاهان |
Havataraz Sepahan |
Iran |
103 |
سیمرغ داروی عطار |
Simorgh Darou Attar |
Iran |
104 |
آرتا صنعت گاتا |
Arta Sanat Gata |
Iran |
105 |
آریا بارون توس |
Aryabarontoos |
Iran |
آدرس پستی: تهران ، خیابان سهروردی شمالی ، خیابان ابن یمین ، پلاک 61 ، طبقه 6 ، واحد 11
تلفن تماس : 6430 8852 21 98+
Email:این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
Website:www.tarhbaran.com